millors vins catalans : nova anyada de l’Avi Ton

el xarel·lo més gastronòmic d’eudald massana noya presenta també una nova imatge en etiqueta i embotellat

 
 

imatge renovada per a l’Avi Ton Xarel·lo

 

L’Avi Ton, Xarel·lo emblema del Celler Eudald Massana Noya estrena imatge

Sant Pau d’Ordal, l’Alt Penedès -  4 d’abril de 2018>> L’anyada 2015 de l’Avi Ton, el monovarietal de xarel·lo del celler Eudald Massana Noya apareix amb nova imatge i anyada sota el lema “vins d’avantguarda”. El celler ha volgut renovar el seu vi emblema, quan fa 73 anys que el pare de l’actual propietari del celler, Ton Massana, va plantar la vinya, d’on surt tot el raïm de xarel·lo per produir aquest vi.

Nova imatge per a L’Avi Ton xarel·lo

d’Eudald Massana i Noya

L’Avi Ton procedeix d’aquesta sola vinya amb una producció baixa, fet que el converteixen en un vi de producció limitada, únic i innovador, envellit en barriques de fusta de castanyer i que conserva l’essència del més tradicional.


“Pel nostre celler és primordial preservar aquesta vinya i la història que hi ha darrere, tot i que la producció de raïms és baixa, la seva qualitat és excepcional i això s’aconsegueix transmetre en el vi” Eudald Massana Noya


El celler del Penedès ha preservat el mateix origen de cep que es plantava al 1945 i l’utilitza per totes les vinyes noves de xarel·lo que es planten a la finca, donat que té unes característiques molt particulars que permeten obtenir-ne un vi d’alta qualitat i amb el mateix nivell d’expressió i complexitat.

Celler i Caves Eudald Massana

100% vins de finca


El Celler, situat a Sant Pau d’Ordal, Subirats, i envoltat per les vinyes de la seva propietat, és un dels petits grans cellers del Penedès que controla tot el procés, des de la vinya fins a la venda, sense cap entrada de raïm ni most que no provingui de la pròpia finca.


Aquesta filosofia, juntament amb l’agricultura ecològica i biodinàmica, formen els pilars de treball del celler i permeten iniciar els vins des de la terra, especialitzant cada vinya per extreure el màxim potencial de cada varietat plantada; i com en l’Avi Ton, els vins i caves mantenen les característiques naturals de cada varietat.


http://massananoya.com/Avi Ton Xarel·lo
 
INICI PAISDEVINS../PAISDEVINS/PORTADA.html
ENOTURISME CELLERS../PAISDEVINS/ENOTURISME.html
MILLORS VINS i CAVA../PAISDEVINS/PREMIS-VINS-DE-CATALUNYA.html
SELECCIONS VINS../PAISDEVINS/SELECCIONS-VINS-I-CAVES-CATALANS.html
AGENDA i FIREShttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
ANYADES & VINYA../PAISDEVINS/TERRA-I-VINYA.html
TAST DE VINS../PAISDEVINS/FORMACIO_TAST.html
RESTAURANTShttp://www.gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
MARIDATGES../PAISDEVINS/MARIDATGES.html
LICORS I DESTIL·LATS../PAISDEVINS/MILLORS-LICORS-I-DESTILLATS.html