nit d’estiu amb vins denominació d’origen tarragona

música i vins al claustre del carme de vall i divendres divins a altafulla...

 
 

música i vins d.o. tarragona

 

“En VIu” música & vi al Claustre del Carme de Valls

Estiu 2018, l’Alt Camp - DO Tarragona

El claustre del convent del Carme, que enguany ja va obrir portes per la Festa Major de Sant Joan, viurà els maridatges de música i vi, del 24 al 27 de juliol, a partir de les 10 de la nit.

“En VIu” música & vi al

Claustre del Carme de Valls


El grup de polifonia Tornaveus, la cantant de música negra Myriam Swanson i el seu espectacle 'Magnolia', l'aire fresc de Guillem Roma i el cantautor reusenc Fito Luri, es succeiran nit rere nit en l'escenari del claustre del Carme en una nova edició del cicle 'en VIu'. Cada actuació anirà maridada amb vins de la DO Tarragona, socis patrocinadors d'aquesta programació.


La darrera de les actuacions, la de Fito Luri i el seu espectacle de Silencis, començarà a les 8 del vespre. En aquesta última vetllada es tastaran cinc vins així com per primer cop una tapa personalitzada amb oli de la DOP Siurana. Fito Luri "maridarà" cada tast amb una cançó escollida per l'ocasió. Aquesta cloenda és l'única en què cal passar per taquilla, al preu de cinc euros.


Les localitats es poden adquirir a partir del proper dilluns 2 de juliol de forma presencial a les oficines del Consell regulador D.O. Tarragona amb seu al carrer de la Cort de Valls, de 9 a 14 h, i també on line al web www.entradium.com.   


Vuit espectacles de música, circ i vídeo dansa, i els maridatges amb els vins de la Denominació d’Origen Tarragona configuren la programació per a les nits del mes de juliol a Valls. Els espais del convent del Carme i de l’auditori de Mas Miquel aglutinen el gruix de la programació. Enguany s’hi suma com a novetat el gènere de la vídeo dansa que obrirà les portes del Teatre Principal per gaudir del resultat artístic en el mateix indret on es va enregistrar.


L’artista vallenca Marta Arjona encetarà el programa d’espectacles d’estiu amb la proposta de vídeo dansa “Et ballo Catalunya” divendres 13 de juliol al Teatre Principal a partir de les 20.30 hores, amb accés lliure. Fruit de la residència creativa realitzada al Teatre Principal per enregistrar una escena d’aquest projecte, la directora visual narra a través del moviment l’experiència de la ballarina mexicana Triana Botaya en arribar a Catalunya perseguint el seu somni, la dansa. Les pors, la solitud, el somni d’infantesa, els primers suports i, finalment, el triomf, són algunes de les emocions que Botaya experimenta alhora que realitza un recorregut per alguns dels símbols més destacats de la nostra terra, com la vinya, els castells, el Mar Mediterrani o el patrimoni cultural.


Divendres DiVins a Altafulla

La darrera de les actuacions s’inclou dins el programa Divins, que condueix el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i comença a les 8 del vespre. En aquesta última vetllada es tasten cinc vins, tots produïts a l’Alt Camp, així com per primer cop una tapa personalitzada amb oli de la D.O.P. Siurana. Aquesta cloenda és l´única en què cal passar per taquilla, al preu de cinc euros. Les localitats es poden adquirir a partir del proper dilluns 2 de juliol de forma presencial a les oficines del Consell regulador D.O. Tarragona amb seu al carrer de la Cort de Valls, de 9 a 14 h, i també on line al web www.entradium.com.


Els cicles d’espectacles d’estiu també compten amb el suport del Programa Punt.cat de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.


Els espectacles


Divendres 13 de juliol · 20.30 h · Teatre Principal

Marta Arjona: Et ballo Catalunya

Vídeodansa / Territori Creatiu Vallenc / Presentació


Dimarts 17 de juliol · 22 h · Auditori Mas Miquel

Los Barlou: Set up

Juliol circense / Malabars


Dimecres 18 de juliol · 22 h · Auditori Mas Miquel

Mortelo & Manzani: Absurditties

Juliol circense / Clown


Dijous 19 de juliol · 22 h · Auditori Mas Miquel

Cia Alas de Circo Teatro: Bambalas

Juliol circense / Aeris


Dimarts 24 de juliol · 22 h · Claustre del Carme

Tornaveus: presentació del nou disc

enVIu · Maridatges de música i vi / Polifonies

/ Territori Creatiu Vallenc


Dimecres 25 de juliol · 22 h · Claustre del Carme

Myriam Swanson: Magnòlia

enVIu · Maridatges de música i vi / Els anys 30 i 40 en

el cinema i el jazz


Dijous 26 de juliol · 22 h · Claustre del Carme

Guillem Roma: Connexions

enVIu · Maridatges de música i vi / Cançó folk


Divendres 27 de juliol · 20 h · Claustre del Carme

Fito Luri: Silencis

Di-Vins & enVIu · Maridatges de música i vi / Cançó d’autor

Preu: 5 € (actuació + 5 vins + tapa)

VALLS · 27 de JUNY DE 2018


 

Mas del Botó, premi de la Cambra de Reus

El celler Mas del Botó d'Alforja va ser una de les empreses guardonades en motiu dels Premis Cambra de Reus. La gala que va tenir lloc ahir 12 d'abril a l'auditori Antoni Gaudí de fira de Reus va comptar amb l'assistència, com a màxima autoritat, del President del Parlament de Catalunya, Roger Torrent. La Cambra de Reus va destacar Mas del Botó per ser una empresa familiar dedicada a l'explotació vitivinícola al terme d'Alforja, al Baix Camp, produint vins de mitja i alta gamma sota la Denominació d'Origen Tarragona.


Fa 30 anys els germans Llauradó van recuperar la finca històrica de Mas del Botó, propietat dels seus pares, situada a la Vall de Cortiella d'Alforja. Produeixen tres marques, Mas del Botó, Ganagot i Dolça de Ganagot, tots elaborats amb raïm de la mateixa explotació. Els vins són distribuïts a Catalunya, País Basc, UE i Suïssa. A banda de la producció i venda de vins, es promou l'enoturisme de manera sinèrgica amb altres productors agroalimentaris de la zona, cases rurals, empreses amb activitats turístiques, sota la marca Muntanyes de la Costa Daurada.  


 
INICI PAISDEVINS../PAISDEVINS/PORTADA.html
ENOTURISME CELLERS../PAISDEVINS/ENOTURISME.html
MILLORS VINS i CAVA../PAISDEVINS/PREMIS-VINS-DE-CATALUNYA.html
SELECCIONS VINS../PAISDEVINS/SELECCIONS-VINS-I-CAVES-CATALANS.html
AGENDA i FIREShttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
ANYADES & VINYA../PAISDEVINS/TERRA-I-VINYA.html
TAST DE VINS../PAISDEVINS/FORMACIO_TAST.html
RESTAURANTShttp://www.gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
MARIDATGES../PAISDEVINS/MARIDATGES.html
LICORS I DESTIL·LATS../PAISDEVINS/MILLORS-LICORS-I-DESTILLATS.html