nit d’estiu amb vins denominació d’origen tarragona

música i vins al claustre del carme de vall i divendres divins a altafulla...

 
 

música i vins d.o. tarragona

“En Viu” música & vi al Claustre del Carme de Valls

Estiu 2019, l’Alt Camp - DO Tarragona

El claustre del convent del Carme, que enguany ja va obrir portes per la Festa Major de Sant Joan, viurà els maridatges de música i vi, del 23 al 26 de juliol, a partir de les 10 de la nit.

“En VIu” música & vi al

Claustre del Carme de Valls


El claustre del Convent del Carme serà l’escenari de les propostes musicals acompanyades dels vins de la Denominació d’Origen Tarragona, les nits del 23, 24, 25 i 26 de juliol, també a les 22h.


El claustre acollirà la música de la vallenca Susannes, que hi presentarà el seu darrer disc «Dona llavor», el concert de Judit Neddermann, que oferirà al públic el seu nou treball «Nua», barreja de pop, folk i world music; i l’Orfeó de la Universitat Rovira i Virgili, amb la seva selecció de cançons d’autors populars, estàndards i musicals.


Finalment, i com ja és habitual, la darrera nit del cicle «EnViu» comptarà amb els 'Divendres Di-vins' i començarà, excepcionalment, a les 8 del vespre. En aquesta última vetllada el públic podrà gaudir del concert «Millor que mai» d’Espaldamaceta, en un maridatge especial entre la música del territori, els vins de la DO Tarragona produïts a l’Alt Camp i una tapa exclusiva amb oli de la DOP Siurana. Aquesta serà la única proposta de pagament, a un preu popular de 5€, que inclou l’entrada i el tast. Les localitats es poden reservar a partir del proper dilluns 1 de juliol de forma presencial a les oficines del Consell regulador D.O. Tarragona, amb seu al carrer de la Cort de Valls, de 9 a 14 h, i també fent un correu a info@dotarragona.cat o trucant al 977217931 i el mateix dia del concert.


Els cicles d’espectacles d’estiu també compten amb el suport del Programa.cat de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.


Els espectacles

> Dimarts 23 de juliol · 22 h · Claustre del Carme

Susannes: presentació del nou disc «Dona llavor»

enVIu · Maridatges de música i vi / Territori Creatiu Vallenc


> Dimecres 24 de juliol · 22 h · Claustre del Carme

Judit Neddermann: «Nua»

enVIu · Maridatges de música i vi / Pop, folk i world musicals


> Dijous 25 de juliol · 22 h · Claustre del Carme

Orfeó de la Universitat Rovira i Virgili

enVIu · Maridatges de música i vi / Cançó popular


> Divendres 26 de juliol · 20 h · Claustre del Carme

Espaldamaceta: «Millor que mai»

Di-Vins & enVIu · Maridatges de música i vi / Cançó d’autor

Preu: 5 € (actuació + 5 vins + tapa)


> Descarregueu programació 2019
Mas del Botó, premi de la Cambra de Reus

El celler Mas del Botó d'Alforja va ser una de les empreses guardonades en motiu dels Premis Cambra de Reus. La gala que va tenir lloc ahir 12 d'abril a l'auditori Antoni Gaudí de fira de Reus va comptar amb l'assistència, com a màxima autoritat, del President del Parlament de Catalunya, Roger Torrent. La Cambra de Reus va destacar Mas del Botó per ser una empresa familiar dedicada a l'explotació vitivinícola al terme d'Alforja, al Baix Camp, produint vins de mitja i alta gamma sota la Denominació d'Origen Tarragona.


Fa 30 anys els germans Llauradó van recuperar la finca històrica de Mas del Botó, propietat dels seus pares, situada a la Vall de Cortiella d'Alforja. Produeixen tres marques, Mas del Botó, Ganagot i Dolça de Ganagot, tots elaborats amb raïm de la mateixa explotació. Els vins són distribuïts a Catalunya, País Basc, UE i Suïssa. A banda de la producció i venda de vins, es promou l'enoturisme de manera sinèrgica amb altres productors agroalimentaris de la zona, cases rurals, empreses amb activitats turístiques, sota la marca Muntanyes de la Costa Daurada. 


+ enoturisme d’estiu a Paísdevins
+ FIRES I MOSTRES DE VINS A CATALUNYA


Fires i mostres de vins i gastronomia i música...

Llegiu-ne més+ NITS DE VINS, MÚSICA I CULTURA


Juliol i agost de 2019. Divendres Divins, EnViu Valls,

Llegiu-ne més+ ACTIVITATS D’ESTIU ALS CELLERS


Tast de vins, nits de vins i música, visites a les vinyes...

Llegiu-ne més+ FESTES DE LA VEREMA 2019


De finals d’agost a l’octubre !

Llegiu-ne més

 

PORTADA