xarel·lada de cunit : festa del xarel·lo al penedès marítim

tast i festa de xarel·los de la do penedès a cunit, amb música i tastets gastronòmics...

 
 

Festa dels xarel·los del Penedès Marítim

Festa del Xarel·lo a la Vora del Mar

El dissabte 29 de juny, Cunit acollirà la VI Xarel·lada al Penedès Marítim, l’única Festa del Xarel·lo a tocar del mar. Aquest és el sisè any que el municipi ofereix un espai de trobada de vins de la varietat Xarel·lo acompanyats d’un bon tast elaborats pels restauradors del municipi i dels pastissers locals. L’emplaçament del tast i de la mostra de xarel·los serà al Passeig Marítim, entre els carrers Les Sorres i Amílcar Barca.

Xarel·lada al Penedès Marítim

Festa del Xarel.lo a la vora del mar


Dissabte 29 de juny de 2019, Cunit.

El dissabte 29 de juny, Cunit acollirà la VII Xarel·lada al Penedès Marítim, l’única Festa del Xarel·lo a tocar del mar. Aquest és el setè any que el municipi ofereix un espai de trobada de vins de la varietat Xarel·lo acompanyats d’un bon tast elaborats pels restauradors del municipi i dels pastissers locals.


La iniciativa va néixer l’any 2012 de la mà de la sommelier cunitenca Carme Garcia juntament amb la regidoria de Turisme i Patrimoni de l’Ajuntament de Cunit amb l’objectiu de crear un espai de reconeixement al vi del Penedès i en particular al Xarel·lo.

L’emplaçament del tast i de la mostra de xarel·los serà al Passeig Marítim, entre els carrers Les Sorres i Amílcar Barca.


Iniciativa inèdita al Penedès Marítim


Amb aquesta activitat es continua apostant per a consolidar la marca PENEDÈS MARÍTIM, vinculant la imatge del territori a un concepte territorial com és el Penedès, carregat de valor afegit. Enguany, vinculats amb el Consorci d’Enoturisme Penedès, que conjuga la promoció turística amb les potencialitats del món del vi.

A les 13h tindrà lloc el Tast amb Xarel·lo, al ‘xiringuito‘ del restaurant L’Arrosseria pels assistents a la ponència. Cal inscripció prèvia a turisme@cunit.cat.


A partir de les 20h i fins a les 23h, es podrà visitar i gaudir de la Mostra de Xarel·los de bodeguers del Penedès amenitzats amb música del DJ Xef Andreu i del grup Bocamolls i tast de tapes dels restauradors i pastisseria locals participantsEl preu del tiquet són 12€, que inclou 3 copes de vi +

2 tastets + unes postres + copa de regal.


Cellers que hi participen

Heredat Mon Rubí,  Finca Viladellops,  Loxarel, Mas Candi,  Jané Ventura, Castellroig, Vinyes 7 Pams, Esteve i Gibert , Costador Terroirs Mediterranis i Finca Mas Perdut.


Restaurants que hi participen

L’Arrosseria, Gastrobar & Cocteleria Ronsito, Pizzeria Restaurante Mistral, Casa Carmiña da Castañeira – Bar Travesas i Hotel Restaurant Adia.

Pastisseries:

Forn i Pastisseria CasasAmb aquesta activitat es continua apostant per a consolidar

la marca PENEDÈS MARÍTIM, vinculant la imatge del territori

a un concepte territorial com és el Penedès,

carregat de valor afegit. 

+ enoturisme d’estiu a Paísdevins
+ FIRES I MOSTRES DE VINS A CATALUNYA


Fires i mostres de vins i gastronomia i música...

Llegiu-ne més+ NITS DE VINS, MÚSICA I CULTURA


Juliol i agost de 2019. Divendres Divins, EnViu Valls,

Llegiu-ne més+ ACTIVITATS D’ESTIU ALS CELLERS


Tast de vins, nits de vins i música, visites a les vinyes...

Llegiu-ne més+ FESTES DE LA VEREMA 2019


De finals d’agost a l’octubre !

Llegiu-ne més

 

PORTADA