sant jordi amb la confraria del cava

do priorat, montsant, penedès, terra alta, costers del segre, conca de barberà, empordà, tarragona, alella, bages...

 
 

roses, llibre i cava per la diada de Sant Jordi

 

Sant Jordi entre llibres, roses i caves rosats

Com en els anys anteriors, la Confraria ha premiat així les persones que han comprat un llibre a les parades del voltant de l’edifici de la capital catalana, i les que ho han fet a Sant Sadurní. En al marc de la campanya, tots els clients han rebut un punt de llibre, creat pel dibuixant d’historietes gallec Joan Carlos Ramis, que han pogut bescanviar per una copa de cava.

La Confraria torna a apostar per unir

llibres, roses i cava per celebrar Sant Jordi


L’entitat repartirà 8.000 punts de llibre durant la Diada, en una campanya conjunta amb el Gremi de Llibreters de Catalunya i l’emissora RAC1


Sant Sadurní d’Anoia, 11 d’abril de 2018.- “Per Sant Jordi, llibre, rosa i Cava” tornarà a ser enguany el lema amb què la Confraria del Cava celebrarà Sant Jordi.  Com ho ha fet les darreres quatre edicions, l’entitat repartirà punts de llibre i cava durant la Diada, en una campanya que s’ha organitzat amb la complicitat de l’emissora de ràdio RAC1 i del Gremi de Llibreters de Catalunya. Aquest 2018, l’autor del disseny del punt de llibre és el dibuixant d’historietes gallec Joan Carlos Ramis, que ha publicat en destacades revistes com el TBO. 


La campanya “Per Sant Jordi, llibre, rosa i Cava” proposa que totes les persones que el 23 d’abril comprin el seu llibre a alguna de les llibreries de l’entorn del Palau Robert de Barcelona (l’espai on RAC1 emetrà en directe el programa especial de la Diada) seran obsequiades amb un punt de llibre de la Confraria, que també servirà com a val per una copa de cava. Les copes se serviran en un estand ubicat al mateix Palau Robert. 


Sant Jordi també a Sant Sadurní 


A més del Palau Robert de Barcelona, la Confraria del Cava també celebrarà la Diada de Sant Jordi a la plaça de la vila de Sant Sadurní d’Anoia, on l’entitat tindrà un estand des d’on es repartirà cava. El funcionament de la campanya serà el mateix que a Barcelona i, en aquest cas, s’obsequiarà els clients de les llibreries sadurninenques.

La Confraria reparteix 8.000 copes de cava amb la campanya “Per Sant Jordi, llibre, rosa i Cava”

 

L’entitat celebra la Diada al Palau Robert de Barcelona i a la plaça de la vila de Sant Sadurní d’Anoia

 

Sant Sadurní, 24 d’abril de 2018. La Confraria del Cava ha tornat a realitzar la campanya "Per Sant Jordi llibre, rosa i cava", que aquest 2018 ha arribat a la cinquena edició. Coincidint amb la Diada, l’entitat ha servit més de 8.000 copes cava, entre el Palau Robert de Barcelona i a plaça de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia.


El bon temps ha estat clau en aquesta edició per consolidar aquesta iniciativa, que ja s’ha convertit en una de les activitats principals de la Confraria del Cava. A Barcelona, tot i que l’activitat estava prevista fins les 8 del vespre, a les 6 de la tarda ja s’havien esgotat les existències de cava, fruit de la gran afluència de públic que s’ha registrat. Els més de vuit milers de copes de cava servides posicionen aquesta activitat com una bona manera de promocionar el cava i la cultura. 


Personatges destacats

Pel Palau Robert, i coincidint amb l’emissió de l’especial de RAC1 de la Diada de Sant Jordi, han passat enguany moltes cares conegudes com: la periodista Pilar Rahola, el popular economista Xavier Sala i Martin, l’humorista Peyu, el dibuixant Francisco Ibáñez, o els integrants dels grups musicals Els Amics de les Arts i Els Catarres. També hi era el periodista Jordi Basté. 


L’activitat "Per Sant Jordi llibre, rosa i cava" també ha rebut enguany el suport de la Cambra del Llibre de Catalunya i del Gremi de Llibreters de Catalunya.Aquesta acció compta amb la col·laboració de les caves Blancher, Canals & Munné, Castell d’Age, Castell Sant Antoni, Castellblanc, Castelo de Pedregosa, Codorniu, Freixenet, Giró Ribot, Juvé & Camps, Llopart, Mascaró, Masolivé, Mastinell, Muscàndia, Nadal, Parató, Pere Ventura, Ramón Canals, Roger Goulart, Segura Viudas, Sumarroca, Torelló, Vallformosa, Varias i Vilarnau També hi participen la Generalitat de Catalunya, l’INCAVI i el Consell Regulador del Cava.
 
INICI PAISDEVINS../PAISDEVINS/PORTADA.html
ENOTURISME CELLERS../PAISDEVINS/ENOTURISME.html
MILLORS VINS i CAVA../PAISDEVINS/PREMIS-VINS-DE-CATALUNYA.html
SELECCIONS VINS../PAISDEVINS/SELECCIONS-VINS-I-CAVES-CATALANS.html
AGENDA i FIREShttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
ANYADES & VINYA../PAISDEVINS/TERRA-I-VINYA.html
TAST DE VINS../PAISDEVINS/FORMACIO_TAST.html
RESTAURANTShttp://www.gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
MARIDATGES../PAISDEVINS/MARIDATGES.html
LICORS I DESTIL·LATS../PAISDEVINS/MILLORS-LICORS-I-DESTILLATS.html