els millors esperits: licors i destil·lats

selecció dels millors brandy, whisky, cognac, ratafia... a paísdevins

 

Magdala gust intens i exhuberància mediterrània

Magdala de Torres, licor de taronja essència d’una terra

Vilafranca del Penedès, 10 d’abril del 2018.- Nascut de la fusió del brandi del Penedès i l'essència de les taronges, Magdala és l'expressió del gust intens i l'exuberància de la Mediterrània. La fragància de la tarongina, les herbes aromàtiques i una acurada selecció de taronges amargues del Mediterrani conformen el ventall d'aromes d'aquest nou licor de taronja que elabora Juan Torres Master Distillers com a resultat d'una llarga tradició en l'art de la destil·lació.

Harbour Gin Medalla d’Or

als China Wine & Spirits Awards de Hong-KongHarbour Gin és una Ginebra Premium de L'Ampolla (Terres de l'Ebre) que neix de la passió per la navegació, el mar i la cocteleria de Daniel Casas, el seu creador.


L'esperit emprenedor el va portar l'any 2010 a assumir el control de BlauMar, una popular cocteleria de L'Ampolla, i el 2015 va treure al mercat la seva primera Ginebra. Des d'aleshores, la marca Harbour Gin s'ha anat estenent progressivament pel territori català i Andorra, i ara ha arribat el moment de fer el salt a l'exterior. Conscient del potencial dels mercats asiàtics, l'octubre de 2017 va participar en una missió comercial a la Xina coordinada per la Cambra de Comerç de Tortosa i la Consultoria Baidewei. Convençut pel resultat de la missió, va decidir presentar-se als premis més importants del país de vins i espirituosos, els CWSA, on ha obtingut una medalla d'or. Aquest premi representa no només un reconeixement a la feina ben feta i a un producte únic i de qualitat, sinó també una carta de presentació excel·lent per a accedir a un mercat amb tant potencial i competitiu com el xinès.

©Manuel Fuentes- Cellers Torres

Torres Brandy entre el Top 10 mundial

El Celler català escala posicions en la valoració internacional

dels Barmans dels 100 millors establiments


Vilafranca del Penedès, 2 de març de 2016.- Torres Brandy se situa, per segon any, entre les deu marques de brandi i conyac preferides pels bars i cocteleries punters de tot el món, segons Drinks International.

El destil·lat que elabora Cellers Torres al Penedès brilla entre grans brandis i cognacs i passa de la desena a la setena posició de la llista ‘Best selling brands’, realitzada a partir d’una enquesta a 100 dels millors locals del món, prèviament seleccionats per la confecció del famós rànquing ‘The World’s 50 Best Bars 2016’ que publica aquesta revista britànica, referent al sector de begudes i espirituosos.

 

Amb cinc referències, entre elles un brandi pensat especialment per a cocteleria – Torres 15 –, Torres Brandy és l’única marca catalana i espanyola que ha aconseguit entrar al rànquing de Drinks International.


A la llista ‘Top trending brands’, és a dir aquelles marques que prefereixen els consumidors i que no són necessàriament les més venudes en aquests bars, Torres Brandy millora també posicions            i puja fins al sisè lloc.

 

Segons publica la revista al número de gener, “és d’esperar que els brandis Torres continuïn escalant posicions en aquesta enquesta ja que cada vegada són més els bars espanyols i llatinoamericans que figuren entre els millors del món”. Així mateix, comenta que, “mentre que el conyac és fi i delicat i s’utilitza  en una sèrie de receptes clàssiques, l’estil més dolç i amb més fusta del brandi espanyol té el potencial de combinar perfectament amb gairebé qualsevol ingredient per a còctels”. 

 

La qualitat dels brandis de Cellers Torres ve avalada també pels reconeixements nacionals i internacionals que han obtingut algunes de les seves referències. Destaca especialment Jaime I, escollit Millor brandi del món als World Drinks Awards 2015; Millor brandi espanyol, amb doble medalla d’or, a la San Francisco World Spirits Competition 2015; i, més recentment, Gran Or als premis CINVE 2016 – Concurs Internacional de Vins i Espirituosos.

 

www.torres.es/ca


 
INICI PAISDEVINSPORTADA.html
ENOTURISME CELLERSENOTURISME.html
MILLORS VINS i CAVAPREMIS-VINS-DE-CATALUNYA.html
SELECCIONS VINSSELECCIONS-VINS-I-CAVES-CATALANS.html
AGENDA i FIREShttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
ANYADES & VINYAVINYA-ANYADES-VINS-CATALANS-I-DENOMINACIONS-D-ORIGEN.html
TAST DE VINSFORMACIO_TAST.html
RESTAURANTShttp://www.gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
MARIDATGESMARIDATGES.html
LICORS I DESTIL·LATS