1+1=3, dahlia blanc penedès, vi d’autor

els millors vins blancs de catalunya : xarel·lo i viognier celler u més u fan tres, do penedès , vi jove

 

90/100 punts

1+1 = 3

Dahlia

Xarel·lo & Viognier

Varietats. Xarel·lo  i Viognier

DO i Tipus: DO Penedès. Blanc Jove

Anyada 2013

Vinyes i Terrer

VIOGNIER

Vinya: Can Romeu Font-Rubí 600 m Altitud de la vinya,  Data de plantació: 2004 Sistema de conducció: Emparrat Exposició i Orientació: Nord / oest Data de la collita: Principis de setembre Collita: Manual
Tipus de sòl: Sòl profund, pedregós i al mateix temps fresc.

Elaboració: Esgranat (separació de la rapa), maceració pel·licular refredant el raïm a 8ºC. Posterior separació del most (sagnat, desfangat) i fermentació lenta a baixa temperatura 13ºC.

XAREL·LO

Vinya: Can Llerda
Plantació: 1956
Sistema de conducció: En vas (tradicional) Exposició i Orientació: Sud / est Data de la collita: Finals de setembre Collita: Manual Tipus de sòl: Franc, argilós, profund i al mateix temps fresc

Elaboració: Esgranat (separació de la rapa), maceració pel·licular refredant el raïm a 8º C. Posterior separació del most (sagnat i desfangat) i fermentació lenta a baixa temperatura 13º C. Una part del most ha fermentat de tres a quatre mesos en bóta francesa de gra fi de 300l.
 

90 punts

U més U fan 3

Dahlia

Xarel·lo & Viognier


Nota de tast

Nas: Aquest vi es caracteritza pel seu profund i elegant nas. Aromes intensos, ric en matisos de fruita fresca (mango), amb tocs minerals d’ orellons i fruita d’os (albercoc, préssec i nespra).

Paladar: És dens, amb suaus i agradables notes tropicals, complex, excel·lent equilibri, bona acidesa, llarg i persistent post gust.


Maridatge:

Amanida de formatge fresc, de gambes. Mariscs especiats, crancs, gambes saltejades a l’all Sopa de peix. Salmó a la planxa. Paella marinera.
Pit de gall d’indi, pollastre al curri. Menjar asiàtic.

2013 – Guía Peñín 2014: 90 punts

Temperatura aconsellada de consum: 8-10ºC


RECONEIXEMENTS

  1. 90 punts Guía Peñín 2014PVP aprox.  14€


Temperatura aconsellada de consum: 8-10ºC
 

1+1 = 3

El nom d' 1+1=3 té el seu origen en la suma de diferents sinergies. La passió pel treball ben fet a la vinya i en l’elaboració del vi d’en Josep Piñol, enòleg. L’amor d’en Josep Anton Bonell per aquest fruit tan preuat que ens dona el nostre Penedès, és qui coordina l'envelliment, embotellat i preparació dels nostres vins i caves i que junt amb en Carles Esteve, prestigiós elaborador del Garraf, fan que els nostres productes siguin reconeguts i presents a, USA, Japó, també a Bèlgica, Dinamarca, Holanda, Finlàndia, Itàlia, Canada, Hong Kong, Singapur... Els nostres productes es gaudeixen cada vegada més a Catalunya i a més a d’altres punts de l'estat.


Les energies que ens transmeten en Carles, Josep i Josep Anton, fan que l’equip d' 1+1=3 continuï treballant amb els nostres clients i al mateix temps ambaixadors dels elaborats d' 1+1=3.


Vinyes i terrer i vinificació

VIOGNIER

Vinya: Can Romeu Font-Rubí 600 m Altitud de la vinya,  Data de plantació: 2004 Sistema de conducció: Emparrat Exposició i Orientació: Nord / oest Data de la collita: Principis de setembre Collita: Manual
Tipus de sòl: Sòl profund, pedregós i al mateix temps fresc.

Can Romeu, és la vinya de més alçada de la nostra finca, situada a 600 metres sobre el nivell del mar, a la serra de Font Rubí, conegut com el balcó del Penedès. Des d’allà podem observar la riquesa paisatgística de tot el Penedès que amb el pas del temps s’ha mantingut gairebé intacta. D’un sòl típic penedesenc, de les mans d’uns bons viticultors i després d’un hivern llarg amb baixes temperatures han brotat aquests ceps, que amb gran esforç i dedicació ens han gratificat amb uns excel·lents raïms. Uns raïms que ens han permès elaborar un vi amb el que sempre havíem somiat, fruit de la nostra imaginació, creativitat i perseverança.


XAREL·LO

Vinya: Can Llerda . Plantació: 1956. Sistema de conducció: En vas (tradicional) Exposició i Orientació: Sud / est Data de la collita: Finals de setembre Collita: Manual Tipus de sòl: Franc, argilós, profund i al mateix temps fresc

 
PORTADA../PAISDEVINS/PORTADA.html
NOUS VINS../LLISTA-MILLORS-VINS-CATALANS/SELECCIO_NOUS_VINS.html
ENOTURISME../PAISDEVINS/ENOTURISME.html
AGENDAGOURMEThttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
FIRES DE VINS../PAISDEVINS/FIRA-DEL-VI-FESTES-DEL-VI.html
ENO-AGENDA../PAISDEVINS/AGENDA_ENO_GASTRONOMICA.html
CERCA CELLERS../PAISDEVINS/CERCA_CELLERS.html
PREMIS../PAISDEVINS/PREMIS-VINS-DE-CATALUNYA.html
FORMACIÓ-TAST../PAISDEVINS/FORMACIO_TAST.html
RESTAURANTShttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html