vi per vida amb el #reptemetàstasi de l’irb

vi solidari / la iniciativa del sommelier xavi ayala

 
 

Donació solidària contra el càncer de Vi x Vida

 

“Vi per vida” amb el #RepteMetàstasi de l’IRB

Barcelona, dimecres 13 de març de 2019.

L’Institut de Recerca Biomèdica ha llançat la campanya #RepteMetàstasi amb el suport de “Vi per Vida” i d’altres empreses. La campanya busca mobilitzar la societat en favor de la recerca i la investigació clínica per aconseguir nous tractaments. La donació del xec de “Vi per Vida”, valorada en 6.000 €, es destinarà a combatre la metàstasi.

“Vi per vida” amb el

#RepteMetàstasi de l’IRB


Els fons aconseguits amb el #RepteMetàstasi permetran accelerar la recerca en aquest camp de l’oncologia mitjançant la captació de talent, l’adquisició de nova tecnologia i l’habilitació de nous espais de laboratori,

com una unitat de recerca en metàstasi.


Vi per Vida, associació sense ànim de lucre que té com a objectiu donar suport a la recerca en metàstasi i sensibilitzar la ciutadania en favor de la investigació del càncer, va assistir dimecres 13 de març de 2019 a l’acte de presentació de la campanya #RepteMetàstasi, posada en marxa per l’Institut d’Investigació Biomèdica de Barcelona (IRB Barcelona). Durant l’acte, l’associació “Vi per Vida” va lliurar el xec solidari, valorat en 6.000 €, a Francesc Posas, director de l’IRB; i a Eduard Batlle, investigador de l’IRB.


La finalitat de la campanya és implicar la societat i aconseguir una mobilització en favor de la recerca de la metàstasi amb l’objectiu de recaptar 5 milions d’euros durant els propers quatre anys. Per aquest motiu, l’IRB Barcelona ha habilitat una pàgina web www.reptemetastasi.com, a través de la qual recollirà donacions, testimonis, activitats de sensibilització i institucions que hi donen suport.

 

En roda de premsa, Francesc Posas, director de l’IRB Barcelona, va dir que “és el moment de prémer l'accelerador. Fem una crida a ciutadans, institucions, i empreses perquè s’involucrin amb la recerca per poder anar més ràpid. Aquests fons ens permetran fer un salt qualitatiu per empènyer la investigació clínica i aconseguir nous tractaments.”


www.reptemetastasi.com
Proper tast solidari de “Vi per Vida”

La nova edició del tast organitzat per “Vi per Vida” tindrà lloc el proper dia 7 d’abril a les 12 h a l’ecocentre “Les Obagues”, situat a Juneda, municipi de la província de Lleida. Un total de 100 assistents podran participar en el tast solidari i contribuir així a la recaptació de fons que aniran destinats a l’IRB Barcelona.


www.facebook.com/vipervida
 
INICI PAISDEVINS../PAISDEVINS/PORTADA.html
ENOTURISME CELLERS../PAISDEVINS/ENOTURISME.html
MILLORS VINS i CAVA../PAISDEVINS/PREMIS-VINS-DE-CATALUNYA.html
SELECCIONS VINS../PAISDEVINS/SELECCIONS-VINS-I-CAVES-CATALANS.html
AGENDA i FIREShttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
ANYADES & VINYA../PAISDEVINS/TERRA-I-VINYA.html
TAST DE VINS../PAISDEVINS/FORMACIO_TAST.html
RESTAURANTShttp://www.gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
MARIDATGES../PAISDEVINS/MARIDATGES.html
LICORS I DESTIL·LATS../PAISDEVINS/MILLORS-LICORS-I-DESTILLATS.html

Xavier Ayala, fundador de Vi per Vida; Francesc Posas, director de l’IRB; i Eduard Batlle, investigador de l’IRB.

+ enoturisme a paísdevinsPropostes destacades de temporada

i directori de Cellers per visitar

Del’Empordà al Priorat, de la Terra Alta als Pirineus, del Camp de Tarragona a Alella..Cellers, caves, vins i vinyes per conèixer, visitar i tastar.

Llegiu-ne més
actualitat institucionalEduard Sanfeliu i Giró nou president de

la Confraria del Cava

Dijous 7 de març de 2019, Torreramona, l’Alt Penedès. La Confraria del Cava de sant Sadurní ha escollit nova junta i nomenat n’Eduard Sanfeliu com a president per aquesta nova etapa plena de reptes professionals.

Llegiu-ne més

Amb nom propi a paísdevinsNou tast solidari de Vi per Vida a Juneda

Diumenge 7 d’abril de 2019, Juneda, les Garrigues. Els tastos solidaris del sommelier Xavi Ayala han marcat una nova data al calendari per gaudir del tast i ajudar en la lluita contra la metàstasi del càncer.

Llegiu-ne més


 

PORTADA

©fotos:

VixVida