PAÍSDEVINS  ❖ VINS DE CATALUNYA ❖ BUIL & GINÉ DOQ PRIORAT, DO MONTSANT ❦ BUIL & GINÉ, CELLER A GRATALLOPS ❖ BUIL & GINÉ DOQ PRIORAT, DO MONTSANT ❦ BUIL & GINÉ, CELLER A GRATALLOPS ❖ BUIL & GINÉ DOQ PRIORAT, DO MONTSANT ❦ BUIL & GINÉ, CELLER A GRATALLOPS ❖ BUIL & GINÉ DOQ PRIORAT, DO MONTSANT ❦ BUIL & GINÉ, CELLER A GRATALLOPS ❖ BUIL & GINÉ DOQ PRIORAT, DO MONTSANT ❦ BUIL & GINÉ, CELLER A GRATALLOPS ❖ BUIL & GINÉ DOQ PRIORAT, DO MONTSANT ❦ BUIL & GINÉ, CELLER A GRATALLOPS ❖ BUIL & GINÉ DOQ PRIORAT, DO MONTSANT ❦ BUIL & GINÉ, CELLER A GRATALLOPS ❖ BUIL & GINÉ DOQ PRIORAT, DO MONTSANT ❦ BUIL & GINÉ, CELLER A GRATALLOPS ❖ BUIL & GINÉ DOQ PRIORAT, DO MONTSANT ❦ BUIL & GINÉ, CELLER A GRATALLOPS ❖ BUIL & GINÉ DOQ PRIORAT, DO MONTSANT ❦ BUIL & GINÉ, CELLER A GRATALLOPS ❖ BUIL & GINÉ DOQ PRIORAT, DO MONTSANT ❦ BUIL & GINÉ, CELLER A GRATALLOPS ❖ BUIL & GINÉ DOQ PRIORAT, DO MONTSANT ❦ BUIL & GINÉ, CELLER A GRATALLOPS ❖ BUIL & GINÉ DOQ PRIORAT, DO MONTSANT ❦ BUIL & GINÉ, CELLER A GRATALLOPS ❖ BUIL & GINÉ DOQ PRIORAT, DO MONTSANT ❦ BUIL & GINÉ, CELLER A GRATALLOPS ❖

PAÍSDEVINS

doq priorat / buil & giné gratallops

 
 

Buil & Giné

Història i vinyes

Buil & Giné elabora vins de gama alta des de l’any 1997, a les denominacions de origen Priorat, Montsant, Toro i Rueda.


El Celler Buil & Giné ubicat a l’ entrada del poble de Gratallops, es la única de tot el Priorat que té les portes obertes al públic els set dies de la setmana.


Ha estat dissenyada i construïda pensant en poder conjugar tot el procés d’ elaboració del vi, i les visites del públic, i la seva participació  en las diferents actividats i  propostes. L’ exquisit disseny arquitectònic del Celler permet la realització d’ activitats simultànies sense interferències i en el marc de la més completa intimitat.


Les instal·laciones ofereixen múltiples possibilitats a tot aquell que vingui a visitar-les, i totes estan equipades amb la màxima comoditat i seguretat, en un entorn natural privilegiat i amb el paisatge únic del Priorat.


A Buil & Giné treballem de forma absolutament personalitzada amb cada client, esforçant-nos per que cada dia sigui totalment diferent a la resta.

El Celler disposa de  :

 1. Botiga i Sala de Tast ;

 2. Sala gran  amb capacitat fins a 200 persones,  (segons l’ esdeveniment), i un

 3. Reservat exclusiu amb capacitat per a 15 persones.

 4. Restaurant propi per a 40 convidats.

 5. Un espectacular mirador, gran terrassa multifuncional i una finca de 16 ha al voltant del Mas disponible i acondicionada per la celebració d’ activitats de tot tipus.
 

Buil & Giné

Visita i Tast


VISITA GUIADA PEL CELLER

I TAST COMENTAT

Aquesta proposta inclou les següents activitats:

1. Visita guiada pel Celler Buil & Giné.

La visita consistirà en fer un recorregut pels exteriors de la finca, per l’espectacular mirador Buil & Giné, i per les instal·lacions del celler, per donar a conèixer la metodologia d’elaboració, així com les possibilitats que avui en dia ens ofereixen les noves tecnologies i els avançats coneixements del sector.


2.El tast es realitzarà a la part noble del celler per part d’un professional del nostre celler, i l’objectiu és proporcionar unes directrius per valorar i conèixer millor cada vi. Els vins que es tastaran són:

Vi rosat Giné Rosat D.O.Q.Priorat
Vi negre Giné Gine D.O.Priorat
Vi negre Joan Giné Giné D.O.Q.Priorat

Preus

Visita Guiada + tast comentat: 10 € / persona (IVA inclòs)
Propostes Exclusives B&G

Enòleg per un Dia :

cupatges a Buil & Giné

L’Aventura del Vi


Ambdues possibilitats són jocs originals i dinàmics que fusionen l’ aprenentatge amb la diversió. Els participants treballen conceptes com la feina en equip, la creativitat, cohesió, lideratge, organizació i presa de decisions.

 1.     

Tel. 977 839 810 info@builgine.com

www.builgine.com


 

Contacteu amb

Buil & Giné


Buil & Giné S.L.

Carretera de Gratallops a la Vilella Baixa Km 11,5 - 43737 Gratallops (PRIORAT) -

Tel. 977 839 810

www.builgine.com

http://ca-es.facebook.com/BUIL-GINÉ


El nostre celler està totalment obert al públic els set dies de  la setmana. Oferim visites guiades i tast de vins. I tenim restaurant propi al mateix celler.
Activitats a

Mida a Buil & Giné


...Possibilitats...totes aquelles que la imaginació us pugui suggerir, sempre girant al voltant  del vi, la gastronomia i la cultura :

 1. Visites guiades a diari i sense necessitat de reserva prèvia, per grups i individuals

 2. Esmorzars, sopars, còctels...

 3. Tasts de vins per a grups i individuals ( a tots els nivells)

 4. Activitats vitivinícoles, gastronòmiques i culturals

 5. Organizació de estades personalitzades al Priorat

 6. Tast i degustació de Ibérics

 7. Serveis per empreses :Organizació de congressos, convencions, presentacions, banquets...

 8. Activitats d’incentius empresarials.

 
PORTADA../PAISDEVINS/PORTADA.html
NOUS VINS../ELS-MILLORS-VINS-CAVES-ESCUMOSOS-I-LICORS/SELECCIO_NOUS_VINS.html
ENOTURISME../PAISDEVINS/ENOTURISME.html
AGENDAGOURMEThttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
BUIL & GINÉ
 >> ELS VINS >>