#estiudevins : tasts de vins amb la d.o.q priorat

tasta vilella alta, tast de la vila del lloar i les solanes del molar, nas-nasset-nassot i nit de vins de porrera...

 

Tast de Vins DOQ Priorat a l’Estiu

2n Tasta Vilella 2017


dissabte, 1 de juliol de, 2017 - vesprada

La vila de la Vilella Alta presenta aquest dissabte 1 de juliol (20:00 h) la segona edició de “Tasta Vilella”, una mostra de vins locals a la DOQ Priorat nascuda l’any passat.


Sis cellers d’aquesta població (un més que fa un any) presentaran els seus vins a la plaça de les Eres, un esdeveniment que també inclourà gastronomia local. L’organització de la mostra va a càrrec de l’Ajuntament de la Vilella Alta en col·laboració amb l’Associació de Veïns de la Vilella Alta, els cellers de la vila i amb el suport del Consell Regulador de la DOQ Priorat.

Els cellers que oferiran degustació són els següents:

Cartoixa de Montsalvat,

Mas Alta,

Prior Pons,

Ritme Celler,

Roca de les Dotze i

Vinícola del Priorat.


La proposta de tapes anirà a càrrec dels establiments Lo Cafè i Lo Portalet. El tiquet de degustació, a un preu de 10 euros, donarà dret a tastar 6 vins i 2 tapes.

La consumició de tapes suplementàries s’abonarà a banda. L’ambientació musical en directe serà interpretada per Jazz Attack Quartet.


“Divendres DiVins” a Scala Dei el 30 de juny

D’altra banda, el pròxim 30 de juny, a partir de les 19:30 h es porta a terme a la Cartoixa de Scala Dei la primera sessió del cicle “Divendres DiVins” 2017, corresponent a la DOQ Priorat. Aquest cicle, promogut pels serveis territorials de Cultura de la Generalitat, es desenvolupa a diferents denominacions d’origen incloses a les comarques de Tarragona durant diversos divendres de l’estiu i consisteix en tastos de vi combinats amb actuacions musicals en el marc d’espais d’interès patrimonial. La proposta del 30 de juny a Scala Dei preveu l’actuació Sergi Esparza.


Les persones interessades a assistir a aquest esdeveniment cal que facin reserva prèvia a través del telèfon 977 83 94 95 o bé al correu electrònic comunicacio@doqpriorat.org. El preu del tiquet és de 5 euros.


La DOQ Priorat és l’única denominació d’origen qualificada a Catalunya i una de les dues úniques amb aquest segell a l’estat espanyol, d’acord amb els processos i sistemes de producció que se segueixen en aquesta regió vitivinícola.


 

properes activitats de tast a l’estiu al Priorat:

un en mantindrem informats tan bon punt com

disposem de la informació completa.


Tast de Vins de la Vila del Lloar i de les Solanes del Molar 2017

dissabte, 29 juliol, 2017 - 19:30

Tast de Vins de la Vila del Lloar i de les Solanes del Molar. A la pista poliesportiva del Lloar es presenten els vins dels diferents cellers i elaboradors del poble del Lloar i de la zona vitivinícola de les Solanes del Molar, que formen part de la DOQ Priorat. .


Nasset, nas i nassot 2017

dijous, 17 agost, 2017 - 00:00

Concurs per escollir el "nas d'or" en diferents categories d'edat, a partir de la identificació de diferents característiques de diversos vins locals.

Hora i lloc pendent de confirmació


Nit de Vins de Torroja 2017

dissabte, 19 agost, 2017 - 22:00

Mostra i degustació nocturna de vins dels cellers de Torroja del Priorat. Lloc: piscina municipal de Torroja del Priorat. A partir de les 22:00 h.


Fira i Tast a la Nova York del Priorat 2017

dissabte, 26 agost, 2017 - 17:00

Mostra i degustació de vins al poble de la Vilella Baixa.


 

#estiudevins : Tasts populars de Vins del Priorat

1 de juliol 2017, La Vilella Alta - el Priorat - vesprada. La vila de la Vilella Alta presenta aquest dissabte 1 de juliol (20:00 h) la segona edició de “Tasta Vilella”, una mostra de vins locals a la DOQ Priorat nascuda l’any passat.

PORTADA../PAISDEVINS/PORTADA.html
NOUS VINS../ELS-MILLORS-VINS-CAVES-ESCUMOSOS-I-LICORS/SELECCIO_NOUS_VINS.html
ENOTURISME../PAISDEVINS/ENOTURISME.html
AGENDAGOURMEThttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
FIRES DE VINS../PAISDEVINS/FIRA-DEL-VI-FESTES-DEL-VI.html
ENO-AGENDA../PAISDEVINS/AGENDA_ENO_GASTRONOMICA.html
CERCA CELLERS../PAISDEVINS/CERCA_CELLERS.html
PREMIS../PAISDEVINS/PREMIS-VINS-DE-CATALUNYA.html
FORMACIÓ-TAST../PAISDEVINS/FORMACIO_TAST.html
RESTAURANTShttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html