#estiudevins : tasts de vins amb la d.o.q priorat

tasta vilella alta, tast de la vila del lloar i les solanes del molar, nas-nasset-nassot i nit de vins de porrera...

 

Tast de Vins DOQ Priorat a l’Estiu

2n Tasta Vilella 2017


dissabte, 1 de juliol de, 2017 - vesprada

La vila de la Vilella Alta presenta aquest dissabte 1 de juliol (20:00 h) la segona edició de “Tasta Vilella”, una mostra de vins locals a la DOQ Priorat nascuda l’any passat.


Sis cellers d’aquesta població (un més que fa un any) presentaran els seus vins a la plaça de les Eres, un esdeveniment que també inclourà gastronomia local. L’organització de la mostra va a càrrec de l’Ajuntament de la Vilella Alta en col·laboració amb l’Associació de Veïns de la Vilella Alta, els cellers de la vila i amb el suport del Consell Regulador de la DOQ Priorat.

Els cellers que oferiran degustació són els següents:

Cartoixa de Montsalvat,

Mas Alta,

Prior Pons,

Ritme Celler,

Roca de les Dotze i

Vinícola del Priorat.


La proposta de tapes anirà a càrrec dels establiments Lo Cafè i Lo Portalet. El tiquet de degustació, a un preu de 10 euros, donarà dret a tastar 6 vins i 2 tapes.

La consumició de tapes suplementàries s’abonarà a banda. L’ambientació musical en directe serà interpretada per Jazz Attack Quartet.


“Divendres DiVins” a Scala Dei el 30 de juny

D’altra banda, el pròxim 30 de juny, a partir de les 19:30 h es porta a terme a la Cartoixa de Scala Dei la primera sessió del cicle “Divendres DiVins” 2017, corresponent a la DOQ Priorat. Aquest cicle, promogut pels serveis territorials de Cultura de la Generalitat, es desenvolupa a diferents denominacions d’origen incloses a les comarques de Tarragona durant diversos divendres de l’estiu i consisteix en tastos de vi combinats amb actuacions musicals en el marc d’espais d’interès patrimonial. La proposta del 30 de juny a Scala Dei preveu l’actuació Sergi Esparza.


Les persones interessades a assistir a aquest esdeveniment cal que facin reserva prèvia a través del telèfon 977 83 94 95 o bé al correu electrònic comunicacio@doqpriorat.org. El preu del tiquet és de 5 euros.


La DOQ Priorat és l’única denominació d’origen qualificada a Catalunya i una de les dues úniques amb aquest segell a l’estat espanyol, d’acord amb els processos i sistemes de producció que se segueixen en aquesta regió vitivinícola.


 

properes activitats de tast a l’estiu al Priorat:


Nits de Música i Vi a Gratallops 2017

Restaurant Clos Figueras

Com cada estiu Clos Figueras us ofereix un concert al mes perquè gaudiu de les nits estrellades del Priorat amb bona música, bon ambient, bon vi,... fins i tot amb bon menjar, escoltant ja sigui jazz o sigui soul en bona companyia. Un espectacle pels sentits. 
Proposem dues dates:
Dissabte 22 de juliol amb el grup Another Way amb música neo-soul
Dissabte 26 d'agost amb el nostre amic i veí Lluís Capdevila.
L´entrada és lliure. Podeu venir només a escoltar, a escoltar i beure, O a escoltar, beure i menjar. 
Els sopars van amb reserva prèvia al 977 262 373 - info@closfigueras.com


Tast de Vins de la Vila del Lloar i de les Solanes del Molar 2017

dissabte, 29 juliol, 2017 - 19:30

Tast de Vins de la Vila del Lloar i de les Solanes del Molar. A la pista poliesportiva del Lloar es presenten els vins dels diferents cellers i elaboradors del poble del Lloar i de la zona vitivinícola de les Solanes del Molar, que formen part de la DOQ Priorat. .


Nasset, nas i nassot 2017

dijous, 17 agost, 2017 - 00:00

Concurs per escollir el "nas d'or" en diferents categories d'edat, a partir de la identificació de diferents característiques de diversos vins locals.

Hora i lloc pendent de confirmació


Nit de Vins de Torroja 2017

dissabte, 19 agost, 2017 - 22:00  POSTPOSADA PELS ATEMPTATS DE BARCELONA I CAMBRILS. PROPERAMENT ENS COMUNICARAN NOVA DATA!

Mostra i degustació nocturna de vins dels cellers de Torroja del Priorat. Lloc: piscina municipal de Torroja del Priorat. A partir de les 22:00 h.


Fira i Tast a la Nova York del Priorat 2017

dissabte, 26 agost, 2017 - 17:00

Mostra i degustació de vins al poble de la Vilella Baixa.

>> DOQ-PRIORAT-TAST-VINS-DEL-PRIORAT-LA-VILELLA-BAIXA

 

#estiudevins : Tasts populars de Vins del Priorat

1 de juliol 2017, La Vilella Alta - el Priorat - vesprada. La vila de la Vilella Alta presenta aquest dissabte 1 de juliol (20:00 h) la segona edició de “Tasta Vilella”, una mostra de vins locals a la DOQ Priorat nascuda l’any passat.

PORTADA../PAISDEVINS/PORTADA.html
NOUS VINS../ELS-MILLORS-VINS-CAVES-ESCUMOSOS-I-LICORS/SELECCIO_NOUS_VINS.html
ENOTURISME../PAISDEVINS/ENOTURISME.html
AGENDAGOURMEThttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
FIRES DE VINS../PAISDEVINS/FIRA-DEL-VI-FESTES-DEL-VI.html
ENO-AGENDA../PAISDEVINS/AGENDA_ENO_GASTRONOMICA.html
CERCA CELLERS../PAISDEVINS/CERCA_CELLERS.html
PREMIS../PAISDEVINS/PREMIS-VINS-DE-CATALUNYA.html
FORMACIÓ-TAST../PAISDEVINS/FORMACIO_TAST.html
RESTAURANTShttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html