PAÍSDEVINS  ❖ VINS DE CATALUNYA ❦ DO TERRA ALTA  ❦ CELLER FRISACH ❦ CELLER FRISACH ❦  CELLER FRISACH ❦  CELLER FRISACH ❦  CELLER FRISACH ❦  CELLER FRISACH ❦  CELLER FRISACH ❦  CELLER FRISACH ❦  CELLER FRISACH ❦  CELLER FRISACH ❦  CELLER FRISACH ❦  JOSEP DALMAU RIERA, EDITOR

PAÍSDEVINS

do terra alta / celelr frisach, corbera d’ebre

VINS DE CATALUNYA ❦ DO TERRA ALTA  ❦ CELLER FRISACH ❦ CELLER FRISACH ❦  CELLER FRISACH ❦  CELLER FRISACH ❦  CELLER FRISACH ❦  CELLER FRISACH ❦  CELLER FRISACH ❦  CELLER FRISACH ❦  CELLER FRISACH ❦  CELLER FRISACH ❦  CELLER FRISACH ❦  PAÍSDEVINS  ❖ VINS DE CATALUNYA PAÍSDEVINS  ❖

 
 

Celler Frisach

LA TERRA ALTA


Celler Frisach sorgeix desprès d’una llarga tradició vitivinícola de la família,a Corbera d’Ebre ( Terra Alta ).

Disposem de 40 Ha. de vinya, la majoria de Garnatxa blanca i negra com de Carinyena., (varietats autòctones de la comarca ), completat amb altres varietats foranies com Merlot, Shyra i Ull de llebre.

La família Frisach amb el seu esforç ,al llarg de dècades ha anat adquirint experiència en les vinyes i en l’actualitat gràcies a l’experiència adquirida i amb els coneixements més avançats enològicament, presentem els nostres vins.

Aquests elaborats amb varietats de la regió, varietats autòctones que caracteritzen el terreny i una singularitat adquirida a través dels oratges i la forma de vida.

Una de les fites més importants que tenim al celler, és l’elaboració de vins de qualitat, utilitzant productes naturals i respectuosos amb el medi ambient, per la qual cosa, tant en el cultiu de les vinyes, com en l’elaboració dels nostres vins, seguim les estrictes normes del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica ( CCPAE), al qual estem inscrits amb nº CT/1398/P.

Celler Frisach està situat a Corbera d’Ebre a la comarca de la Terra Alta. Les nostres vinyes es troben envoltades per les Serralades de Cavalls i Pandols escenari de la Batalla de l'Ebre a la Guerra Civil Espanyola, entre el juliol i el novembre de 1938.

Com a conseqüència d’aquesta batalla, Corbera d’Ebre va quedar completament destruïda,el que avui en dia s’anomena la Muntera.
El Poble Vell declarat Bé d’interès Cultural, com a Lloc Històric, per la Generalitat de Catalunya (20-07-1992), suposa un retrobament amb la nostra història a través d’un lloc devastat per la guerra. Actualment aspira a convertir-se en un bell paisatge per a la Pau amb l’Abecedari de la Llibertat.

També, pels seus camins, es poden veure peces d’una altra mostra artística, Art al Ras.
Envoltat per aquest context es troben les nostres vinyes i es aquest art i manera de fer el qual transmetem en els nostres vins, expressant el caràcter de la Terra Alta.

 

© JD pera GOURMETCATALUNYA&PAISDEVINS

Contacteu amb

Celler Frisach


Av.Catalunya, 26

43784 Corbera d' Ebre

Terra Alta Tel.977 421 215


celler-frisach@celler-frisach.com

www.celler-frisach.com

PORTADA../PAISDEVINS/PORTADA.html

Celler Frisach

Cupatge negre jove


El significat de Cupatge és que les varietats no han estat fermentades per separat si no que han fermentat les tres varietats juntes, així obtenim un vi més integrat i uns aromes més significatius. Les varietats són 50%de Garnatxa negra, 40% de Carinyena i 10% de Merlot, el raïm extret de les nostres millors vinyes, de més de 50 anys. Presentem un vi negre jove amb caràcter, afruitat i en el qual es recorden fruites vermelles amb tons varietals. Aquest vi ha estat fermentat a 15ºC, posteriorment estabilitzat,filtrat i embotellat.

Maridatge: Vi molt versàtil, combina molt bé amb verdures, hortalisses,arròs caldos ,carns blanques i roges.

TAST: Vi brillant cristal·lí, color cirera picota, en nas trobem aromes de fruites madures amb tons especiats persistents en la copa. Vi molt llaminer , de extraordinària elegància i personalitat .


Selecció blanc jove


Selecció, Monovarietal de Garnatxa Blanca, produït a les nostres millors finques, un raïm recol·lectat a mà i seleccionat tan en les vinyes com en el celler, fermentació a 15ºC, posterior estabilització en fred i filtratge, un vi que no ha estat clarificat ja que celler Frisach el que vol es preservar els aromes mes primaris i purs del raïm.

Maridatge: Vi molt versàtil, combina molt bé amb verdures, hortalisses, peix, marisc i arrossos.

TAST: Vi brillant, cristal·lí, en nas trobem els aromes més purs de la Garnatxa Blanca també percebem notes de fruites tropicals, un vi molt golós , de extraordinària elegància i personalitat