PAÍSDEVINS  ❖ VINS DE CATALUNYA ❦ DO CAVA ❦ DO CATALUNYA ❦ DO PENEDÈS ❦ DO CAVA, DO PENEDÈS, VALLFORMOSA ❦ DO CAVA, DO PENEDÈS, VALLFORMOSA ❦ DO CAVA, DO PENEDÈS, VALLFORMOSA ❦ DO CAVA, DO PENEDÈS, VALLFORMOSA ❦ DO CAVA, DO PENEDÈS, VALLFORMOSA ❦ DO CAVA, DO PENEDÈS, VALLFORMOSA ❦ DO CAVA, DO PENEDÈS, VALLFORMOSA ❦ DO CAVA, DO PENEDÈS, VALLFORMOSA ❦ DO CAVA, DO PENEDÈS, VALLFORMOSA ❦ DO CAVA, DO PENEDÈS, VALLFORMOSA ❦ DO CAVA, DO PENEDÈS, VALLFORMOSA ❦ JOSEP DALMAU RIERA, EDITOR

PAÍSDEVINS

vallformosa, cava i vins

 
 

2 Medalles d’Or

Pels Vins de Domènech Vidal

Els vins Parellada/Muscat i Syrah/Tempranillo de Domènech Vidal guanyen la medalla d’or al Berliner Wein Trophy 2013

 

Aquest concurs internacional de vins ha estat sotmès als estàndards de qualitat més alts i ha passat a formar part de la família dels premis vinícoles amb més prestigi de manera vertiginosa.

 

Els vins Domènech.Vidal Masia Freyé – Parellada / Muscat i el vi Masia Freyé – Syrah / Tempranillo han obtingut la medalla d’or del concurs Berliner Wein Trophy 2013. En pocs anys el Berliner Wein Trophy ha ascendit fins a esdevenir una de les cates de vi internacionals més importants d'Alemanya i en una de les cates més grans i reconegudes a nivell mundial.

 

Els més de 130 membres del jurat internacional es van reunir del 6 al 10 de febrer de 2013 a Berlín per tastar els vins presentats, entre els quals hi havia el Parellada/Muscat i el Syrah/Tempranillo de Domènech.Vidal.

 

Masia Freyé – Parellada/Muscat

Aquest és un vi on es barreja seducció, feminitat i perfum. El mediterrani del moscatell amb la muntanya de la parellada ens aporta calidesa i frescor en un mateix vi. Es presenta amb un color groc pàl·lid amb reflexos verdosos. Les aromes florals marcades per les notes de rosa es debaten entre matisos de fruita exòtica (litxi) i àcides (llima o pell de taronja). En boca és un vi suau i llaminer a la vegada que fresc. El Masia Freyé – Parellada/Muscat és un vi únic i singular que denota la personalitat de qui l’escull. Una autenticitat que sedueix els amants del vi.

PVP: 6,99€ aprox.

 

Masia Freyé – Syrah/Tempranillo

Aquest és un vi amb complexitat, potència i fruitositat. Té un color cirera granat de capa alta i una entrada de gran complexitat d’aromes. Primer es descobreixen lentament notes fresques d’espècies i fruites (cirera i pruna) i continua destacant puntes florals de violeta que provenen de la varietat del Syrah i que contrasten amb matisos de fruita vermella i regalèssia de l’Ull de llebre. Finalment percebrem de fons notes torrades de la barrica.

En boca és un vi compacte, madur i predominen sensacions dolces de tanins ben madurs. Calidesa i tensió, voluptuositat i rigidesa, generositat i austeritat, perifèria i nucli: Així són Syrah i ull de llebre… violeta i regalèssia.

PVP: 6,99€ aprox.

 11/11/12, Dia Europeu Enoturisme

Triple Maridatge

a Vallformosa

Triple maridatge a Vallformosa per celebrar el dia europeu de l’enoturisme

Durant el matí del diumenge 11 de novembre es realitzaran dues activitats a Vallformosa.

 

Per celebrar el dia europeu de l’enoturisme, els cellers Vallformosa han organitzat diverses activitats on la història, la tradició i la naturalesa són els protagonistes.

 

La primera de les activitats començarà a les 11 del matí i consisteix en una visita a Vallformosa amb un triple maridatge. S’iniciarà amb una passejada entre les vinyes on s’explicarà el cicle vegetatiu dels ceps i la història de la fil·loxera. Serà un moment únic envoltats de vinyes i naturalesa. A continuació, es visitarà la part més antiga de Vallformosa (1865) on podran descobrir el museu de les eines de camp que utilitzaven els nostres avantpassats. Recorreran l’antic celler “Pinyol” amb les seves gran tines i arcs històrics; podran observar els tancs de fermentació, deixar-se guiar per un món de barriques i rimes construïdes amb ampolles de cava i descobrir una de les sales més precioses, La Cúpula, ubicada a 6 metres sota terra. Per acabar aquesta visita es farà un triple maridatge que portarà als visitants a un món de sensacions extraordinàries. Es maridarà la xocolata blanca, la confitura i la fruita amb tres vins o caves de Vallformosa diferents. El preu d’aquesta activitat és de 8 euros.

 

L’altre de les activitats que es farà el mateix dissabte 11 de novembre serà a les 12 del migdia amb una visita a Vallformosa i la degustació de dos productes del celler. El preu d’aquesta activitat és de 6 euros.

 

Per fer qualsevol de les dues activitats cal fer una reserva prèvia trucant al 93 897 82 86 o enviant un correu electrònic a info.vallformosa@vallformosa.es.

 

 

© VALLFORMOSA &  GOURMETCATALUNYA&PAISDEVINS

PORTADA../PAISDEVINS/PORTADA.html

Contacteu amb

Caves Vallformosa


La Sala, 45

08735 Vilobí del Penedès ( Alt Penedès )

Telèfon 938 978 999

info.vallformosa@vallformosa.es

www.vallformosa.com


INAUGURACIÓ BOTIGA

Des d 8 de novembre, Vallformosa inaugura la seva nova botiga ubicada a les seves instal·lacions de Vilobí del Penedès. En aquest acte d’inauguració podran degustar tots els productes que estan disponibles a la botiga (caves Vallformosa, vins Domènech.Vidal, vins Alvar, etc.) de manera gratuïta. A més, es presentaran les properes activitats que Vallformosa organitzarà a la mateixa botiga. L’acte començarà a les 19h i finalitzarà a les 21:30h.L’Associació Vinícola Catalana

es reuneix a Vallformosa


Les instal·lacions de Vallformosa, a Vilobí del Penedès, van ser les escollides per l’Associació Vinícola Catalana per celebrar aquest dilluns 17 d’octubre la jornada anual de treball de l’AVC dedicada a concretar les estratègies de futur.


Al “Winery Convention Center” es va realitzar el debat dels associats, on es consensuar que l’A.V.C. ha de seguir essent l’interlocutor referencial del vi català davant els agents públics i privats.


De les diferents taules de debat i reunions assembleàries es va concloure amb la voluntat d’impulsar projectes dirigits especialment a la protecció del paisatge i, en conseqüència, a la potenciació de l’Enoturisme. Aquestes són línies que a més del valor afegit que poden aportar, tant a les empreses com al mateix territori vitivinícola català, contribueixen a l’equilibri sostenible del sector, i alhora a desenvolupar mesures equilibradores en el camp del medi ambient i en especial en la lluita contra el canvi climàtic


També es van extreure propostes centrades en potenciar qualsevol activitat que promogui la cooperació empresarial especialment, aquella dirigida a la millora competitiva, tant necessària per desenvolupar accions especifiques que fomentin l’ús de l’I+D+I.


Es va demanar l’afavoriment d’una formació professional específica del sector. La dinamització d’accions que primin una major presència en els mercats exteriors, així com una especial atenció a la promoció interior, destacant la potenciació d’accions com el CARTAVI.


Un cop finalitzada l’Assemblea de l’Associació Vinícola Catalana, els assistents van traslladar-se a la sala de la Cúpula on es va celebrar el dinar presidit pel Director General de l’INCAVI, Jordi Bort, que va tancar l’acte.


Una cinquantena d’empresaris destacats del món vitivinícola van participar d’aquesta jornada de treball de l’AVC, que va concloure amb una visita guiada per les instal·lacions de Vallformosa a Vilobí del Penedès. Els participants van poder conèixer l’entorn de Vallformosa, el seu nou museu i altres espais de la bodega.

 

Fins el 31 de Març de 2013 !

Calçotada Enoturística

a Vallformosa

 

Fins el 31 de març gaudeix d’una jornada enoturística amb una visita a les bodegues Vallformosa i una calçotada. Aquesta experiència enogastronòmica la podeu realitzar de dilluns a diumenge per 36 euros per persona.

 

Visita i Tast a Vallformosa

La visita a les instal·lacions de Vallformosa a Vilobí del Penedès començaran a les 11:30h amb una copa de cava de benvinguda. Aquesta visita serà una experiència única en un entorn natural i ens uns espais singulars. Els visitants podran descobrir l’antiga bodega “Pinyol” amb les seves grans tines i arcs històrics. Recorreran el museu amb les eines del camp que utilitzaven els nostres avantpassats i recorreran per un món de bótes i rimes fetes amb ampolles de cava. A més, podran observar les línies de producció en acció i passejar per una de les sales més boniques de tota la comarca, la sala La Cúpula, ubicada a 6 metres sota terra. Per tancar la visita a Vallformosa es podran degustar 2 productes DO Penedès i DO Cava.

 

Calçotada a Cal Pau Xich

Després de la visita, al restaurant Cal Pau Xich, es farà la calçotada. El menú consta de

primer

calçots a la brasa, salsa xató i pa torrat

segon

botifarra amb mongetes, carn de xai i carxofes

les postres 

crema catalana i carquinyolis

El menú també inclou aigua, vi rosat Domènech.Vidal / Masia Freyé,

Cava Origen Brut Nature de Vallformosa

i cafè.


El preu d’aquesta experiència enogastronòmica és de 36 euros. A més, els nens i nenes rebran un obsequi especial.


Per a més informació i reserves truqueu al telèfon 93 897 82 86 o envieu un correu electrònic a

info.vallformosa@vallformosa.es

És imprescindible fer la reserva per gaudir d’aquesta calçotada única.


www.vallformosa.com

 
Els Vins de 
Vallformosa