PAÍSDEVINS  ❖ VINS DE CATALUNYA ❦ DO CAVA ❦ DO CATALUNYA ❦ DO PENEDÈS ❖ PINORD VINS I CAVES ❖ PINORD PENEDÈS ❖ PINORD PRIORAT ❖ ❖ PINORD VINS I CAVES ❖ PINORD PENEDÈS ❖ PINORD PRIORAT ❖ ❖ PINORD VINS I CAVES ❖ PINORD PENEDÈS ❖ PINORD PRIORAT ❖ ❖ PINORD VINS I CAVES ❖ PINORD PENEDÈS ❖ PINORD PRIORAT ❖ ❖ PINORD VINS I CAVES ❖ PINORD PENEDÈS ❖ PINORD PRIORAT ❖ ❖ PAÍSDEVINS, ELS MILLORS VINS DE CATALUNYA  ❖ ❖ PAÍSDEVINS, ELS MILLORS VINS DE CATALUNYA  ❖ ❖ PAÍSDEVINS, ELS MILLORS VINS DE CATALUNYA  ❖ ❖ PAÍSDEVINS, ELS MILLORS VINS DE CATALUNYA  ❖ ❖ PAÍSDEVINS, ELS MILLORS VINS DE CATALUNYA   ❖ ❖ PINORD VINS I CAVES ❖ PINORD PENEDÈS ❖ PINORD PRIORAT ❖ ❖ PINORD VINS I CAVES ❖ PINORD PENEDÈS ❖ PINORD PRIORAT ❖ ❖ PINORD VINS I CAVES ❖ PINORD PENEDÈS ❖ PINORD PRIORAT ❖ ❖ PINORD VINS I CAVES ❖ PINORD PENEDÈS ❖ PINORD PRIORAT ❖ ❖ PINORD VINS I CAVES ❖ PINORD PENEDÈS ❖ PINORD PRIORAT ❖

PAÍSDEVINS

pinord / vilafranca del penedès,

 
 

PINORD

Una Empresa Familiar


Dia rere dia obrim les nostres portes amb un únic objectiu: oferir a clients i amics el millor de les nostres collites. A Bodegues Pinord elaborem i criem amb la màxima cura els nostres vins i caves, perquè vostè pugui gaudir de tots els seus aromes i sabors al degustar-los en la seva copa.

Bodegues Pinord és una empresa familiar que compta amb una llarga tradició vitivinícola. Actualment tres generacions treballem conjuntament, comptant amb l’inestimable ajut de grans professionals que contribueixen en l’elaboració i la criança dels vins i caves; sense oblidar-nos tampoc del mig centenar de col·laboradors dedicats a la venda i distribució dels nostres productes.
A Vilafranca del Penedès estan situades les nostres bodegues on es realitza l’elaboració, la criança i l’embotellat dels nostres productes.

Als voltants d’aquesta vila es troben les vinyes dels nostres avantpassats, als quals hem anat afegint-ne altres amb el transcurs del temps. En aquestes vinyes cultivem diferents varietats com: el Macabeu, el Xarel·lo, la Parellada, el Chardonnay o el Gewürztraminer entre les varietats de raïm blanc, i entre les de raïm negre podem destacar l’Ull de Llebre, la Garnatxa i les apreciades Merlot i Cabernet Sauvignon. Destacant que respecte aquestes dues darreres, Bodegues Pinord ha estat una de les pioneres en la introducció i en l’adaptació d’aquests ceps al Penedès


HISTÒRIA

La Història de Bodegues Pinord es remunta a fa més de cent cinquanta anys, quan en el seu Mas de Sant Cugat de Sesgarrigues, la família Tetas, va començar a elaborar vins blancs i negres, amb els raïms de les seves pròpies vinyes, seguint ja llavors, els més tradicionals mètodes d’elaboració i criança, propis de la zona.

Durant el 1942, en Josep Mª Tetas va fundar l’actual bodega instal·lant-la a Vilafranca del Penedès, a només quatre quilòmetres de la finca original. Aquesta bodega és l’hereva dels mètodes tradicionals familiars, creixent constantment des de la seva fundació i convertint-se avui en dia en una de les més reputades bodegues de tot el país.

Aviat, els primers vins començaren a agafar nom i prestigi, donada la seva alta qualitat d’elaboració, des de llavors, any rere any i generació rere generació, les vinyes de la família han anat creixent, les varietats autòctones han evolucionat sensiblement, i el nom de la família ha quedat lligat al del vi del Penedès d’una forma inseparable. En aquests moments Pinord compte amb unes instal·lacions amb capacitat d’elaborar més de cinc milions d’ampolla a l’any, però conservant sempre el segell de producció familiar. El nostre grup d’enòlegs i un laboratori d’anàlisi i de control de qualitat dotat dels mitjans més moderns, fan compatible avui l’ancestral tradició familiar amb els més exigents controls de qualitat, d’elaboració i de salubritat. 

© PINORD &  GOURMETCATALUNYA&PAISDEVINS

PORTADA../PAISDEVINS/PORTADA.html

Contacteu amb

Pinord

BODEGAS PINORD, S.A.
Doctor Pasteur, 6
08720 Vilafranca del Penedès
Alt Penedès
Tel (+34) 938 903 066
e-mail: pinord@pinord.es

www.pinord.es


Pinord S’ ADREÇA AL MERCAT JOVE AMB “Diorama”


Ecològics, monovarietals de qualitat i amb un pack especialment pensat per als bons aficionats joves (.. o no! )


El celler de Vilafranca ha presentat  la col·lecció de vins Diorama, que vol apropar els vins a un públic que s’inicia, vins joves per a gent jove, de 25 a 35 anys, i amb preus a la seva mida. Pinord aclareix que els vins de Diorama "també va adreçats als consumidors experts que desitgen apropar‐se a l’agricultura ecològica i als monovarietals joves d’alt nivell tan per la qualitat de cadascuna de les varietats, com pel seu tipus de cultiu ‐ecològic‐ i per la seva elaboració, que dóna com a resultat final uns vins d’un alt nivell organolèptic"

La col·lecció es presenta en un estoig de luxe i ve acompanyada per un mostrari d’aromes per ajudar al consumidor a familiaritzar-s’hi i a distingir-les. Diorama aposta perquè el consumidor identifiqui cada tipologia de raïm i les seves aromes amb el vi que en resulta.

La col·lecció està formada per sis vins monovarietals procedents de vinyes ecològiques, que presenten unes aromes característiques, fàcils de percebre i de diferenciar. D’aquesta manera, trobem les varietats de sirà, merlot, blanc chardonnay, cabernet rosat, garnatxa blanca i garnatxa negra.. Les etiquetes de les ampolles responen amb colors alegres i formes geomètriques ben diverses composant la imatge d’un raïm amb els colors més propis de cada varietat. Totes mantenen un disseny modern i de color.
  1. +INFO?  www.pinord.es

 

Pinord Diorama

Garnatxa Blanca

DO Terra Alta

Varietats

100% Garnatxa Blanca

Vinificació

Vi procedent de vinyes ecològiques. Una vegada recollides les raïms de la vinya, són portades al celler on es procedeix a un premsat ràpid per extreure el most flor. Es posa a fermentar a baixa temperatura durant unes tres setmanes i, a continuació es procedeix a la seva clarificació, filtració i estabilització abans de l'embotellat.

Temperatura de servei 10ºC
Grau alcohòlic 12%


Nota de Tast

Net i brillant de to clar amb tocs grocs i grisencs.

D'un intens aroma de fruites amb tocs de plàtan i poma, però també a cítrics i fruits secs, molt propi de la varietat Garnatxa.

En boca ens trobem amb un vi blanc amb molta força i bona estructura, amb un òptim equilibri entre l'acidesa i el cos. De postgust llarg i agradable.

Maridatge

Arrossos de peix, Arrossos mixtos, Arrossos orientals, Xocolata, Crustacis, Amanides d'arròs, Amanides de pasta, Mol·luscs de petxina, Pasta amb salses marineres, Peix blanc, Peix lleuger, Pizza, Formatges fosos.


CERTIFICACIONSMas Blanc de Pinord

el Despertar d'un Somni

Poques vegades tenim l’oportunitat de fer realitat el somni de tornar a començar… amb tota l’experiència que el transcurs dels anys ens ha fet guanyar.

Aquest es el cas de Mas Blanc. Una finca ben delimitada, a quatre passes del Bellmunt del Priorat, al costat de la carretera de Falset a Bellmunt, on tres generacions de viticultors han abocat els seus coneixements per a crear un nou i modèlic celler.

En terres del Priorat, un dels llocs més privilegiats del món per a fer un bon vi.

Amb la mostra d’amor a la terra i compromís amb la natura que representa l’agricultura ecològica. Amb la millor tecnologia que ens ofereix la indústria del vi. I amb la ferma voluntat de fer bons vins. Gran vins. El 2004 hem obtingut per fi el resultat de tot aquest esforç:

BALCONS i +7.

Els priorats de Mas Blanc.

El nostre resultat: +7, Balcons i Clos del Músic. Uns vins que han rebut altes qualificacions del crític nordamericà Robert M. Parker, la revista Wine Spectator i altres importants distincions a les fires i concursos europeus del sector.

 
Enoturisme al
Penedèshttp://www.paisdevins.com/ENOTURISME_CATALUNYA/ENOTURISME_PENEDES.html

do cava, do catalunya, do penedès, doq priorat

enoturisme
amb Pinord