allotjaments i enoturisme baix penedès marítim

els millors cellers, cases rurals i hotels amb encant per descobrir la terra, el paisatge, la vinya, els vins i la seva gent al penedès

 
Celler Avgvstvs Forvm,

quan el Penedès besa el mar

El Vendrell, Baix Penedès>>  Avgvstvs Forvm ha vist reconeguda la qualitat de la seva feina entre els consumidors més exigents de l’alta gastronomia. Les valoracions dels seus vins i vinagres, tant a nivell nacional com internacional així ho demostren. I amb fets : 2 de cada 3 ampolles van a parar a l’exportació : dels Estats Units i el Canadà, al Benelux, Alemanya, l’extrem orient i Austràlia-Nova Zelanda.

>> AVGVSTVS-FORVM-ENOTURISME-PENEDESCeller Partida de Creus

Bonastre, Baix Penedès>>  Des del  2004 Massimo treballa en un projecte   de recuperació i conservació del patrimoni vitivinícola de Bonastre i de    la comarca, amb edicions limitades de vins orgànics d’antigues varietats viníferes típiques de Catalunya..

ENOTURISME PARTIDA DE CREUS 
Jané Ventura,

esperit Penedès

El Vendrell, Baix Penedès>>  Tres generacions enamorades del paisatge i la terra que es troba entre el mar i la muntanya amables del Penedès. Jané ventura és un d’aquests cellers que com els vins excel·lents ha millorat a cada generació, aprenent de la tradició, respectant la vinya i obrint-se a una modernitat ben entesa.

>> CELLER-JANE-VENTURA-ENOTURISME-PENEDES & CAVA
SICUS terrers mediterranis

Bonastre, Baix Penedès>> A l’extrem sud del Penedès les suaus muntanyes del Massís de Bonastre s’eleven arran  de mar, donant protecció i frescor a les vinyes de SICUS. Amb una alçada de 170 metres sobre el nivell del mar i amb una proximitat a 6 km d’aquest, gaudeixen d’una forta influència mediterrània..

ENOTURISME SICUS CELLER


 
PORTADA../PAISDEVINS/PORTADA.html
NOUS VINS../ELS-MILLORS-VINS-CAVES-ESCUMOSOS-I-LICORS/SELECCIO_NOUS_VINS.html
ENOTURISME../PAISDEVINS/ENOTURISME.html
AGENDAGOURMEThttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
FIRES DE VINS../PAISDEVINS/FIRA-DEL-VI-FESTES-DEL-VI.html
ENO-AGENDA../PAISDEVINS/AGENDA_ENO_GASTRONOMICA.html
CERCA CELLERS../PAISDEVINS/CERCA_CELLERS.html
PREMIS../PAISDEVINS/PREMIS-VINS-DE-CATALUNYA.html
FORMACIÓ-TAST../PAISDEVINS/FORMACIO_TAST.html
RESTAURANTShttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html

Enoturisme de Qualitat al Penedès

Us oferim una selecció de Cellers i Caves penedesencs de dimensió profundament humana, de gent que fa vins i caves estimant, conreant i trepitjant ells mateixos la terra i el paisatge d’aquesta gran vegueria històrica que és el Penedès.


>> Propostes d’ ENOTURISME A L’ALT-PENEDES   >> Propostes d’ENOTURISME al BAIXPENEDES