PAÍSDEVINS  ❖ VINS DE CATALUNYA ❦ CARLANIA CELLER  ❦ CELLERS DO CONCA DE BARBERÀ ❦ VINS DO CONCA DE BARBERÀ ❦ CARLANIA CELLER ❦ CARLANIA CELLER, BARBERÀ DE LA CONCA ❦ CELLERS DO CONCA DE BARBERÀ ❦ VINS DO CONCA DE BARBERÀ ❦ CARLANIA CELLER ❦ CARLANIA CELLER, BARBERÀ DE LA CONCA ❦ CELLERS DO CONCA DE BARBERÀ ❦ VINS DO CONCA DE BARBERÀ ❦ CARLANIA CELLER ❦ CARLANIA CELLER, BARBERÀ DE LA CONCA ❦ CELLERS DO CONCA DE BARBERÀ ❦ VINS DO CONCA DE BARBERÀ ❦ CARLANIA CELLER ❦ CARLANIA CELLER, BARBERÀ DE LA CONCA ❦ CELLERS DO CONCA DE BARBERÀ ❦ VINS DO CONCA DE BARBERÀ ❦ CARLANIA CELLER ❦ CARLANIA CELLER, BARBERÀ DE LA CONCA ❦ CELLERS DO CONCA DE BARBERÀ ❦ VINS DO CONCA DE BARBERÀ ❦ CARLANIA CELLER ❦ CARLANIA CELLER, BARBERÀ DE LA CONCA ❦ CARLANIA CELLER CARLANIA CELLER CARLANIA CELLER CARLANIA CELLER CARLANIA CELLER CARLANIA CELLER CARLANIA CELLER VINS CONCA DE BARBERÀ ❦ VINS DE CATALUNYA ❖ VINYES I CELLERS, TERRA I VINS CARLANIA CELLER ❖ PAÍSDEVINS  ❖ PAÍSDEVINS  ❖ VINS DE CATALUNYA ❦ DO CONCA DE BARBERÀ ❦ CARLANIA CELLER ❦ CARLANIA CELLER ❦ CARLANIA CELLER CARLANIA CELLER CARLANIA CELLER CARLANIA CELLER CARLANIA CELLER CARLANIA CELLER CARLANIA CELLER VINS CONCA DE BARBERÀ ❦ VINS DE CATALUNYA ❦ PAÍSDEVINS ❦ ❦  PAÍSDEVINS  ❖ VINS DE CATALUNYA ❦ CELLERS DO CONCA DE BARBERÀ ❦ VINS DO CONCA DE BARBERÀ ❦ CARLANIA CELLER ❦ CARLANIA CELLER, BARBERÀ DE LA CONCA ❦ CELLERS DO CONCA DE BARBERÀ ❦ VINS DO CONCA DE BARBERÀ ❦ CARLANIA CELLER ❦ CARLANIA CELLER, BARBERÀ DE LA CONCA ❦ CELLERS DO CONCA DE BARBERÀ ❦ VINS DO CONCA DE BARBERÀ ❦ CARLANIA CELLER ❦ CARLANIA CELLER, BARBERÀ DE LA CONCA ❦

PAÍSDEVINS

carlania / barberà de la conca, conca de barberà


 
 

Carlania Celler,

Arrelats a la Conca

                               

CARLANIA és una explotació familiar formada pel Jordi, la Sònia i els nostres dos fills, la Mariona i el Juli. El Jordi és pagès , cuida la vinya, fa créixer els ceps, els ajuda a que produeixin un raïm de qualitat respectant la natura i el medi. Som de Barberà de la Conca i elaborem vins de qualitat sota la denominació d’origen Conca de Barberà.

Carlania Celler, començà la seva activitat l’any 2007, formant part del Celler de Viveristes de Barberà de la Conca. Una iniciativa pionera al país, un projecte que combina tradició i futur.

El celler de Viveristes de Barberà de la Conca, està ubicat a l’edifici on va néixer el primer celler cooperatiu de Catalunya i de l’estat espanyol a finals del s XIX.

És doncs, en aquest emblemàtic edifici on Carlania Celler va començar a elaborar els seus vins. Uns vins d’una terra, amb una història, vins amb TREPAT, el raïm de la Conca de Barberà.

A finals del 2009 CARLANIA CELLER va fer un pas més en el seu projecte de futur i va construir un celler propi i amb ell comença una nova etapa, un nou repte.

Fem vins que ens agraden amb matisos del tot personals i amb caràcter i identitat propis. Apostem per les varietats autòctones de la zona, així doncs, tots els nostres vins estan elaborats, en part, amb el Trepat, raïm autòctona de la DO Conca de Barberà.

Els raïms provenen únicament de vinyes pròpies de cultiu ecològic. Les nostres 5 finques, situades entre 400 i 500 metres d’altitud donen uns fruits frescos i peculiars. Tot el procés passa per les nostres mans, des de la vinya fins a la comercialització.

Intentem transmetre aquests valors, aquesta autenticitat, les il·lusions, l’esforç, part de nosaltres, de les nostres vides en els nostres vins.

Jordi i Sònia


Les Vinyes

A CARLANIA CELLER treballem amb el convenciment que un gran vi només es pot elaborar a partir de les millors vinyes.

Les finques estan certificades i reconegudes per al CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica). Fem una viticultura ecològica, cuidem els ceps per a que produeixin un raïm de qualitat respectant la natura i el medi.

Efectuem els tractaments fitosanitaris únicament amb sofre, hidròxid de coure i altres tractaments superficials que no deixen residus de cap mena. No fem servir herbicides, ni pesticides, ni adobs inorgànics. Realitzem podes en verd i despampolat i veremes en verd, (és a dir, eliminació dels raïms en excés) La verema és manual i en caixes de 20 kgrs.

Les nostres vinyes, ubicades en 5 finques aïllades i amb un total de 9,3 hectàrees, són la majoria d’elles al terme de Barberà de la Conca

Per veure una informació més detallada de cada finca, cliqueu en el mapa o seleccioneu la finca de la llista.
Les finques estan certificades i reconegudes per al CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica). Fem una viticultura ecològica, cuidem els ceps per a que produeixin un raïm de qualitat respectant la natura i el medi.

Actualment estem en el segon dels tres anys del procès reglementari de conversió a l'agricultura ecològica. La primera anyada que portarà la certificació oficial serà el 2009.

Efectuem els tractaments fitosanitaris únicament amb sofre, coure i altres tractaments superficials que no deixen residus de cap mena. No fem servir herbicides, ni pesticides, ni adobs inorgànics.
El celler esta situat a la partida de Les Eres, al mateix poble de Barberà de la Conca. Es tracta d’una petita edificació, que antigament s’utilitzava per a guardar els cereals o les eines del camp i a les que s’anomenava “pallisses”. Propietat de la família des de fa dècades, ha estat rehabilitada tal i com era, i s’ha adequat per a l’elaboració de vins de qualitat.

 

 

Contacteu amb

Carlania Celler

CARLANIA CELLER

Hort d'en Cirera, 23

43422- Barberà de la Conca

Tel. 977 88 73 75

Cel. 651 179 308

info@carlania.com


www.carlania.com


Els Vins de

Carlania Celler

Vins ecològics i produccions limitades. CARLANIA CELLER aposta per les varietats autòctones de la zona, considerem important perseverar i promocionar les varietats pròpies de la terra que cultivem. Així doncs, tots els nostres vins estan elaborats, en part, amb una varietat de raïm autòctona de la DO Conca de Barberà, el Trepat


e·n·o·t·u·r·i·s·m·e

Visites al celler:

Horaris de visita: Truqueu per concertar visita
Visita concertada: Si
Visita gratuïta: Si


Experiència Trepat a

la Conca de barberà


Us proposem una experiència única per als amants de l’enoturisme.

Per als que sabeu que encara queden coses per descobrir en aquest apassionant món del vi.

Per als que busqueu l’autenticitat del territori.

Per als que sabeu que dins d’una ampolla es pot trobar l’amor a una terra, el seu paisatge i la seva història.


Vine a la Conca de Barberà i podràs gaudir d’aquestes experiències amb un fil conductor: EL TREPAT, un vi únic amb una personalitat diferenciada.


Aquesta experiència inclou:

  1. 2 Nits d’allotjament al Hotel*** Cal Maginet.

  2. 2 Esmorzars tipus Bufet.

  3. 1 Sopar de maridatge

  4. Visita i Tast als 3 cellers protagonistes del maridatge. ( Carles Andreu, Carlania, Mas Foraster ).

  5. 1 Visita cultural a escollir

PREU EXTERIÈNCIA per persona 124€


Podeu visitar el web de

www.calmaginet.cat/

i saber l’essèncial dels 3 cellers

i els seus vins a PaísdeVins

  Carles Andreu

  Carlania

  Mas Foraster


 

Carlania Celler,

El Celler


L'any 1894 es fundà a Barberà de la Conca la "Sociedad de Trabajadores Agrícolas del pueblo de Barberá", fruit d'una autèntica convulsió social arrel de la crisi a causa de l'aparició de la fil·loxera. La destrucció total de les vinyes obligava a replantar ceps amb peu americà d'un alt cost, mentre el preu del vi baixava. Els petits productors no podien afrontar tanta despesa. Empesos per aquesta greu crisi un grup de pagesos format per petits propietaris, jornalers, i parcers aproven el març del 1894 els estatuts d'una associació de resistència des d'on vetllaran per als seus interessos, com millorar els contractes de conreu i els salaris.

El nostres besavis (Josep Cantó Vilaró i Anton Miró Civit) formaven part de la “Societat”.

És doncs, en aquest emblemàtic edifici del nostre poble on avui Carlania Celler ha començat a elaborar els seus vins. Uns vins d'una terra, amb una història que no oblidarem, vins amb TREPAT, el raïm de la Conca de Barberà.

Roser Amorós és l'enòloga del celler. Ella ha contribuït a incrementar i desenvolupar la qualitat dels nostres vins, ens ajuda a transmetre la ilusió d'elaborar uns vins propis, amb caràcter i identitat. La filosofia d'elaboració dels nostres vins comença amb el respecte a la natura.

La producció de Carlania Celler és ecològica.
Festa del Trepat

Barberà de la Conca

Cal de Monserrat :

Carlania Celler i Carles Bros

CARLES BROS

Pintor i escultor, ha fet centenars exposicions individuals a galeries i museus de diferents països d’Europa i Àsia. És el director de la Mostra TRAMUNTANART.

Després de l’exposició al Beijing Art Museum, ha rebut la Medalla de la Generalitat per la defensa del nostre peix. A principis de l’any 2013 pinta a Llançà, el mural més gran del món amb el títol Banc de Peix.

Actualment exposa de manera itinerant “Impressions de la Xina”, un treball amb tinta xinesa dedicat als Hutong, suburbis de la ciutat de Pequin.

Actualment viu i treballa a Colera (Alt Empordà) i la seva obra forma part de col·leccions particulars, institucions i museus arreu del món.

www.carlesbros.com

PROGRAMA DE LA FESTAFOTOGRAFIA & VINS

A CARLANIA CELLER

El proper diumenge 2 de juny organitzem una activitat diferent al celler : tast d’imatge i curs de vins...o  curs de fotografia i degustació de vins. Un dia per gaudir amb dues grans aficions, amb dinar i regal inclòs !


Carlania Celler i Carles Cubos unim el nostre treball per organitzar una activitat de diumenge ben diferent. Us presentem un curs de fotografia acompanyat d’un tast de vi. O el que seria el mateix, un tast de vi acompanyat d’un curs de fotografia.

Us proposem conèixer els vins ecològics de Carlania Celler (Barberà de la Conca), al mateix temps que fem un curs de fotografia, orientat a usuaris que disposen de càmera réflex. El nivell de coneixements de fotografia pot ser mínim.


HORARIS:

Curs al matí 10.00- 12.00

Explicació vinyes: 12.00-13.00

Tast: 13.00- 14.00

Dinar: 14.00- 16.00

Curs tarda: 16.00- 18.00h (pràctiques)


Per dinar:

Fideus a la cassola

Llomillet de porc amb poma i salsa dijon

Crematastlana

Pa, aigua, vi (EL PETIT CARLANIA)


El dinar ens el farà la gent l’Alberg la Societat de Barberà de la Conca.

El preu del curs és de 45€ per persona (dinar inclòs), o bé si sou una parella que veniu amb una càmera, el preu és de 75€ la parella. Les places són limitades.


Si esteu interessades/ats en participar-hi podeu fer les reserves a:

info@carlania.com // Sònia 651 179 308

carles@cubos.cat // Carles 695 937 996

I DE REGAL : Carlania Celler us obsequiarà amb una ampolla de vi! 
ELS VINS DE
CARLANIA CARLANIA-ELS-VINS-CONCA-DE-BARBERA.html
PORTADA../PAISDEVINS/PORTADA.html
NOUS VINS../ELS-MILLORS-VINS-CAVES-ESCUMOSOS-I-LICORS/SELECCIO_NOUS_VINS.html
ENOTURISME../PAISDEVINS/ENOTURISME.html
AGENDAGOURMEThttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
CONCA DE BARBERÀ
 > ENOTURISME >